primed7-tiromed-kutija
 
pcelica-logo

Primed 7 Tiromed

На база на мед и екстракт од зелени ореви.

ПРИРОДНО РЕШЕНИЕ ЗА ОСЛАБЕНАТА ФУНКЦИЈА НА ШТИТНАТА ЖЛЕЗДА